Banaanid ja sidrun annavad sellele kohupiimakoogile väga erilise maitse. Valmib kiiresti ja koogi valmistamiseks ei ole vaja palju koostisaineid.
KOOSTISAINED
TAIGEN
100 g võid
0,75 dl suhkrut
1 muna
1 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl nisujahu
KATE
600 gr vanillikohupiima
2 muna
3 küpset banaani
1 väike sidrun või 1 laim
veidi toiduõli või võid ahjuvormi määrimiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Sega kokku küpsetuspulber ja sõelutud nisujahu.
2. Vahusta toasoe või suhkruga.
3. Sega juurde muna ja jahu-küpsetuspulbri segu.
4. Määri 24 cm läbimõõduga ahjuvorm rasvainega.
5. Pressi taigen ahjuvormi põhja ja servadele.
6. Sega kohupiima hulka munad ja väikesteks tükkideks lõigatud banaan.
7. Pressi kohupiima hulka ka sidruni- või laimimahl. Sega läbi.
8. Laota segu taignale ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit. Kontrolli koogi valmimist puutikuga. Torka puutikk koogi sisse ja kui see jääb väljatõmmates puhtaks, on kook valmis.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.